Honlapfejlesztő a facebookon!

Holnapkészítés - Önnek dobozolva!
Weboldalkarbantartás – építő együttműködés a weboldala fejlődéséért.
Támogatási csomagok – Marketing-, és webtámogatás felsőfokon!
Haladjon a korral: mobilra optimalizált weboldallal!

Főoldal

BWS-START

BWS Start - Könnyű kezdet
AJÁNLJUK:

Egyszerűen kezelhető, kezdő,
bemutatkozó oldalnak.

69.900 Ft

BWS-AKTÍV

BWS Aktív Weboldal készítés - Kezében az irányítás!
AJÁNLJUK:

Dinamikus felhasználóknak, akik tudják,
mit akarnak, és tesznek is érte.

129.900 Ft

BWS-OPTIMUM

BWS Optimum Weboldal készítés - Intenzív jelenlét!
AJÁNLJUK:

Több termék, szolgáltatás
hangsúlyosabb megjelenítésére.

219.900 Ft

BWS-ESHOP

BWS Eshop Webáruház készítés - Online kereskedelem
AJÁNLJUK:

Hatékony online kereskedelem
elősegítésére.

299.900 Ft

 

Az internet térhódításával egyre fontosabb, hogy egy cég mit mutat magáról! Fontos, hogy mindig friss információk legyenek az oldalán. Erre jó az önállóan, és könnyen szerkeszthető tartalomkezelő rendszerünk, amely minden oldalunkon elérhető.

  • Egy jól elkészített, és megfelelően népszerűsített weboldallal sokkal több potenciális partnerhez juthat el. Ha most szeretné elkészíttetni ez első weboldalát, akkor a Start csomagunkat ajánljuk.
  • Ha aktívabb részvételt szeretne a weboldalával az interneten, és szeretne a weboldalon keresztül kommunikálni a partnereivel, vevőivel (hírlevél küldés), akkor Önnek az Aktív csomagunk a legjobb választás.
  • Ha több terméke, vagy szolgáltatása van, és szeretné, ha ezek külön hangsúlyt kapnának, akkor az Optimum csomagunk való Önnek, amivel a főoldal is jobban optimalizált lesz, hiszen az aloldalak erősítik.
  • Az online vásárlás rohamosan fejlődik. Kényelmes, és praktikus ez a vásárlási forma. Eladó részéről pedig nem szükséges boltot fenntartani, de még raktárt sem kell bérelni, ha folyamatos és biztos a beszállítói háttér. Ha webshopra van szüksége, akkor Eshop csomagunkat Önnek találtuk ki.
Amennyiben nem szeretne új weboldalt, hanem meglévő oldalát akarja biztos és hozzáértő kezekben tudni válasszon Honlap karbantartási csomagjaink közül!

Ha már konkrét elképzelése van válasszon weboldalkészítési csomagjaink közül, vagy kérje munkatársunk segítségét! Egyedi igények megvalósításában is kérje bizalommal a segítségünket!